03.12.20

Фізична інвалідність - не вирок! 


Третього грудня світова спільнота відзначає Міжнародний день інвалідів. Це справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед людьми, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час.

Люди  з обмеженими можливостями – це не просто категорія людей. Це окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії на те, що все буде добре. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти, і хто допомагає.

Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і не тільки у цей день, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть інваліди, і вони потребують допомоги і уваги.

За для підтримки людей з особливими потребами в Україні створено кілька проектів, "Дух нації" , "Ігри героїв".

Завдання цих проектів полягає у тому, аби довести, – перш за все цим людям, що вони потрібні суспільству, що їхня травма не є кінцем плідного життя для них. Ніщо так не сприяє фізичній та духовній реабілітації людини, як прагнення досягти здавалося б недосяжну ціль. Люди з обмеженими фізичними можливостями, насправді, дуже мужні, в основі їхніх досягнень лежить сила духу, сила волі, сила бажання. Адже незважаючи на життєві проблеми і труднощі, вони прямують до перемоги

Щиро бажаємо міцного здоров’я, уваги, шани, витримки, мужності, оптимізму, віри, щастя і достатку у ваших оселях.


Немає коментарів:

Дописати коментар